Gudstjeneste

Hver søndag er der gudstjeneste i Karmelkirken, hvor salmer og prædiken er det centrale.
En gang om måneden er der familiegudstjeneste, som er tilrettelagt for både store og små med børnetale m.m.
Ligeledes er der nadvergudstjeneste en gang om måneden, hvor vi deler brødet og vinen som bekendelse af vores kristne tro.

Spejderne

Spejderne er en del af DBS –Danske Baptisters Spejderkorps.
Se evt. mere på www.dbs.dk.
Som spejder lærer du at færdes i naturen på en udbytterig måde, imens du lærer at tage hensyn til den. Der er spejdermøder hver torsdag mellem 16.45 og 17.45 i Karmel for alle børn fra 5 1/2 - 10 år. Desuden er der kl. 18.30 - 20.00 også spejderarbejde for de større. Her skal man være fyldt 10 - 13  år for at være med.
Kontaktperson:
Ane Ledet Møller, tlf.: 40 85 52 08, ledet@dbs.dk.
Efter spejdermødet er man velkommen til at spise med i caféen.

Seniortræf

Seniortræf afholdes ca. en tirsdag hver måned
i Karmelkirken, Petersborgvej 35 b
Programmet er vekslende, og du kan også se det aktuelle
program i kalenderen på www.seniortraef.dk

Der er kaffe/te og kage til hver anledning,
og der er elevator og handicapvenligt toilet i kirken.

Caféen

Har du lyst til lidt nyt selskab til aftensmaden, så serveres der
varm mad i caféen hver torsdag kl. 17.30 - 18.30.
Prisen for et måltid er 25 kr. Børn halv pris.

SeniorITtræf

Vi starter sidst i august en række gratis PC kurser i Karmelkirken, som begynder med undervisning i helt grundlæggende viden, så kursisterne opretter NemID,
en digital postkasse, og kan gå på borger.dk.
Undervisningen foregår i små hold, og du skal selv medbringe en PC hvis det er muligt, da der kun er et begrænset antal PC’er til udlån.

Baggrunden for projektet er, at d. 1. november i år skal så mange som muligt, være tilmeldt den Digitale Postkasse, da al post fra det offentlige fra denne dato vil blive fremsendt digitalt. Det kan være et problem for mange seniorer, som aldrig eller kun meget sporadisk, har brugt en PC.
Derfor har en arbejdsgruppe startet en fælles indsats, som hedder ‘SeniorITtræf’.

Første kursusdag afholdes
torsdag den 21. august kl. 16 – 17,30.  Eftermiddagene er gratis.
Det er derefter muligt at få sin aftensmad i caféen til et overkommeligt beløb. Kurserne holdes  hver torsdag i lige uger, men er der behov, kan det udvides.

Tilmelding kan ske til
Henning Aardestrup, tlf. 26 39 00 30 / 98 39 39 00
eller Inge Jensen 98 18 21 76
– så kontakter vi dig.

Præsten

Præsten er lønnet medarbejder i baptistmenigheden.
Han bliver på ingen måde anset for at være tættere på Gud end
menighedens andre medlemmer, men det forventes af ham,
at han gennem bøn og studier vedvarende vil være i stand til
at påpege og vejlede menigheden i, hvad evangeliet om Jesus
Kristus vil sige mennesker i dag.

Karmelkirkens præst :
Jacob Broholm Møller